Home

historien


Bag I BELONG står søskendeparret – Mette & Morten.
Morten fandt på ideen om en stamtræsmobile i 2010, da han forærede Mette den første version til hendes søns barnedåb.

Siden er den videreudviklet med fokus på et smukt og enkelt design. Alle mobiler er håndlavet og samles i deres værksted i Valby.

Sammen deler de ønsket om at give andre den helt unikke I Belong-følelse. En følelse af, at høre til, kende sit ophav, sine rødder og vide, at man er del af noget større.

Morten & Mette


håndværketOmvendt stamtræ

Stamtræet tager udgangspunkt den eller de yngste – fx et barn eller et brudepar og går derefter tilbage til deres forældre, bedste-, oldeforældre. I Great Grand modellen - med 31 navne - er tipoldeforældre også med.Eg og kobber

Vi bruger nordisk eg og har valgt at kombinere lys eg og mørk moseeg sammen med kobber. Alt træet udvælges nøje for at få den bedste kvalitet og det bedste farvespil. Herefter lasergraveres hver træbrik med familiens navne og årstal – og er nu klar til at blive samlet.Værksted

Alle mobiler bliver til i vores værksted i Valby. Vi samler dem med omhu og pakker dem i en smuk gaveæske. Så din personlige gave er lige til at stille på gavebordet.dimensioner


Close Family
40(W) x 26(H) cm

Grand Mobile
60(W) x 60(H) cm

Great Grand Mobile
100(W) x 80(H) cm


faq's


Når du har valgt en mobile vil du blive guidet gennem en skabelon, hvori du kan skrive navne, datoer eller tekst efter eget ønske.
Så hænger de to navne på hver sin træbrik under hinanden. Der kan være op til 4 yngste (på to brikker) – derefter skal vi lave et andet design, og så vil vi bede om, at du skriver til os med dine ønsker.
Nej, du bestemmer selv om det er navne, værdier, søde citater, begivenheder eller noget helt andet.
Ja, det er der, men vi kan håndtere meget lange navne. Skulle vi komme ud for ikke at have plads, kontakter vi dig.
Det er meget forskelligt. Ofte står nulevende personer med deres giftenavn, hvorimod der er en tendens til at skrive en afdød persons pigenavn. Måske fordi, man på den måde lettere kan følge efternavnet tilbage i tiden.
Så lader du enten brikken være tom eller skriver den information, du har.
Ja, det kan vi helt bestemt. Ønsker du at have andre relationer med i dit stamtræ, kan du skrive præcis de navne, du ønsker, så længe det overholder skabelonen for enten Grand eller Great Grand modellen. Ønsker du at lave skabelonen om, gør vi også gerne det, og så vil vi bede dig om at skrive til os med dine specifikke ønsker. Så designer vi noget helt specielt til dig.
Når vi har modtaget dit færdige stamtræ, og du har modtaget en kvittering på mail, er der 10 dages leveringstid.
Lige inden du betaler får du en oversigt over dine indtastede data. Den bedes du dobbelttjekke. Hvis der alligevel er en fejl, vil vi gerne rette den mod en ekstrabetaling. Er fejlen vores, retter vi den selvfølgelig uden betaling.
Ja, du kan tilføje navnebrikker til mobiler efterfølgende. Hvis det fx handler om at få barn 2 eller 3 på, så sender vi den nye navnebrik med posten og så kan du selv sætte den på. Hvis der er tale om tilføjelser, der ændrer på designet, skal vi have mobilen ind på værkstedet. Det gør vi gerne, og så skal du medregne lidt udgifter til forsendelse.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.