Home

Din historie

Familiehistorier er bedst fortalt af dem, der selv har oplevet dem. Men alt for ofte går familiehistorier tabt, og det er en skam, for det er netop de historier, der fortæller os noget om, hvem vi er.

Hos I Belong elsker vi familiehistorier, og vi kan hjælpe dig med at få samlet og optaget dine minder, så dine børn, børnebørn og deres børn, kan lytte til dem i alle tider fremover.

Vi kan hjælpe dig igang
Når man tager fat på sin livshistorie, kan det være svært at komme igang. Den del er vi mestre i. Vi kan hjælpe med alt fra at finde historierne frem fra hukommelsen, strukturere forskellige minder og få dem til at blive til historier. Når du er klar til at fortælle, vil du opleve, dig selv, som den bedste historiefortæller.

Dine historier i en podcast
Hvis du ikke selv vil stå for det tekniske med at optage historierne, kan vi gøre det for dig. Vi tager derefter dine optagelser under kærlig behandling og klipper fortællingen til, lægger underlægningsmusik og lyde på, der fuldstændig bringer din fortælling til live.

Hør mere
Ønsker du at fortælle din historie eller ønsker du at invitere et familiemedlem til at fortælle, så vil vi gerne høre fra dig. Vi tager gerne en samtale – den er gratis. Dér kan vi fortælle mere om processen og produktet og høre mere om dine ønsker. Skriv til Mette på mette@ibelong.dk eller ring 20 83 73 59.

Meningsfuld tid sammen

Deanna Washington bor i San Francisco. Hun har en tvilling og to andre søskende. For et halvt år siden besluttede hun sig for at samle sin egen familiehistorie. Så 3 gange om ugen ringer hun sammen med sin far - hun stiller spørgsmål (dem kan du downloade herunder) og han fortæller. Deanna siger selv om oplevelsen: "Det er både overraskende og gribende, hvad det betyder at lære sin egen historie at kende. Der er historier, som jeg aldrig har kendt og det er stort for både ham og mig. Jeg synes, det bringer os tættere på en helt anden måde". Mine søskende er nu også blevet nysgerrige og vil gerne være med. Så hvis du overvejer om det er tiden værd, så kan jeg kun sige, Ja, det er hvert et dyrebart sekund værd."

60 gode spørgsmål

Den bedste gave

Den bedste gave, jeg og min bror nogensinde har givet min far, var 4 timer, hvor han fortalte historier om sig selv.

Den gave fik han fem år i træk – og tænk han elskede den :0)

Vi valgte at dele fortællingerne op i bidder - første gang fortalte han historier fra 0-10 år og næste gang fra 10-20 år osv.

Jeg var også selv ret vild med gaven, fordi det foldede et helt menneske ud, og gave mig indsigter, som jeg aldrig før havde haft. Det forbandt mig til min egen historie og bragte mig tættere på hvem han er, men også hvem jeg er.

Sådan gjorde vi

Skal din historie stå her?

Har du gode erfaringer med at fortælle familiehistorier, og har du lyst til at dele, hvad det betyder for dig og hvordan du griber det an? Så skriv til os på mette@ibelong.dk
Vi bringer gerne dine erfaringer her på siden.

Kontakt os

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.